Buat duit dengan shopping online!?

2018-06-30 (10)

Ya betul!

Ini bukan spam atau MLM ya harap maklum hahahha..

Ini adalah SHOPBACK!

Pernah dengar tentang Cashback? Cashback tu bila kita shopping barang, nanti dia akan pulangkan beberapa % dari duit yang kita belanjakan. Haa..SHOPBACK ni pun sama lah konsep nya.

Pada sesiapa yang suka beli barang secara online contohnya di LAZADA ka..ZALORA ka..booking bilik di AGODA ka, EXPEDIA ka, atau shopping cosmetics di SEPHORA atau HERMO ka..beberapa % dari jumlah pembelian anda akan dimasukkan semula kedalam account SHOPBACK!

Contohnya;

Anda membuat pembelian di LAZADA, %shopback barangan tu adalah 11%

Jumlah pembelian di LAZADA adalah RM100, so 11% dari RM100 adalah RM11, so maksudnya, selepas saja transaksi berjaya dan dapat order number, nanti RM11 akan dimasukkan dalam account SHOPBACK. Kemudian, bila sudah disahkan, korang boleh transfer duit dalam account SHOPBACK tu kedalam account bank korang. WOW! 😀

Lagi banyak shopping online, lagi banyak lah duit terkumpul dalam account tu nanti, lagi banyak la pulangan yang korang dapat! Hahaha! $$$

Ok macam mana nak join ni?

Kalau you guys tekan link di SHOPBACK ni, macam ni lah page dia:

2018-06-30 (8)

Di Home page tu boleh tengok ada banyak online store yang support dan boleh dapat pulangan duit bila berbelanja di situ.

Kemudian just pergi ja di atas sebelah kanan page, dan klik  ‘Sign Up’

Korang boleh daftar account macam biasa.

GOOD NEWS is, bila korang daftar, nanti akan automatik dapat RM5 dalam account SHOPBACK ni tau!

TAPI

Korang kenalah menunjukkan kesungguhan terlebih dahulu hahaha..bukan apa, takmau buat account spam ja banyak2 kan, nanti senang2 lah boleh tipu ye dak 😀

Macam mana nak tunjukkan kesungguhan tu?

Korang kena berbelanja di salah satu online store yang support SHOPBACK ni minimum sebanyak RM25.00 sahaja..

Macam mana?

Ini style kami:

  1. Pergi ke mana2 online store yang disukai (pastikan tersenarai dalam SHOPBACK)
  2. Pilih barang yang diminati dan masukkan ke dalam shopping cart anda (jangan check out)
  3. Pergi ke page SHOPBACK dan Login
  4. Click Online store yang korang dah pilih barang tu tadi di page SHOPBACK (then dia akan automatik direct ke page online store tu)
  5. Click shopping cart (akan ada barangan yang telah dipilih tadi)
  6. Checkout (teruskan dengan pembayaran)
  7. Finish…tunggu je notification dari SHOPBACK nanti 🙂

Bila dah habis nanti, korang akan dapat RM5 DAN RMXX hasil dari 1st purchase korang di online store melalui SHOPBACK ni..

Korang yang ragu2, mesti tanya;

“eh betui ka dia ni, menipu ja kot nih, takkan suka2 nak dapat duit balik?”

okay… ini kami tunjukkan earning kami:

2018-06-30 (9)

 

 

Takdelah banyak pon..dah setahun lebih pakai SHOPBACK ni baru RM70.94 je..hahah..

Ini sebab kami bukan kaki shopping online sangat, kami lagi suka pergi beli kat kedai, boleh perati betui2 barang yang nak dibeli tu, ye dak?! XD

 

So pada you guys yang suka shopping online, lagi bagus lah sambil shopping sambil dapat duit balik kan? boleh pakai duit tu untuk shopping balik! Hahaha!

Jangan lupa daftar SHOPBACK  selamat ber Shopping guys!

 

Leave a Reply